Blijf op de hoogte van het nieuwste bewijsmateriaal

Zoek, lees en download wetenschappelijke artikelen over belangrijke onderwerpen in uw vakgebied en krijg het klinische bewijs dat u nodig hebt om de juiste oplossing voor uw patiënten te kiezen.

Meer informatie

Ondersteuning voor betere therapietrouw bij patiënten die intermitterende zelfkatheterisatie toepassen

Een kwalitatieve studie met inzichten in de belemmeringen en stimulansen voor therapietrouw. Tevens worden verschillende suggesties gedaan om samen te werken met patiënten die zelfkatheterisatie uitvoeren om een betere therapietrouw te bevorderen.

Bekijk of download de samenvatting

Continence Life Study Review

De Continence Life Study Review richt zich op therapietrouw bij intermitterende zelfkatheterisatie en biedt een holistische benadering van hoe u de therapietrouw bij uw patiënten kunt bevorderen.

Meer informatie

Bewijs voor hydrofiel gecoate catheters

Een grondig overzicht van het bewijsmateriaal voor de voordelen van katheters met hydrofiele coating ten opzichte van andere intermitterende katheters

Meer informatie

Bewijs over zelfkatheterisatie

Een grondig overzicht van de studies die ertoe hebben geleid dat intermitterende katheterisatie de gouden standaard voor blaasmanagement is geworden

Bekijk de resultaten

Resultaten Nationale MS onderzoek

Al enige tijd is bekend dat er een relatie is tussen MS en blaas- en darmproblemen. Om dit verder te onderzoeken bij mensen met MS heeft Coloplast een anoniem onderzoek uit laten voeren. Hier vindt u de resultaten.