Blijf op de hoogte van het nieuwste bewijsmateriaal

Zoek, lees en download wetenschappelijke artikelen over belangrijke onderwerpen in uw vakgebied en krijg het klinische bewijs dat u nodig hebt om de juiste oplossing voor uw patiënten te kiezen.

Bekijk hier onze patiëntencasussen

Patiëntencasussen

Het beoordelen en documenteren van de voortgang van de wondgenezing bij patiëntencasussen is een uitstekende manier om de best practices te delen en uw expertise in het behandelen van wond- en huidaandoeningen te ontwikkelen. We hebben een uitgebreide verzameling patiëntencasussen, die zijn ontwikkeld door clinici van over de hele wereld en die veel verschillende voorbeelden van wond- en huidverzorging omvatten.

Weergave van de collectie van klinische video’s

Klinische video’s

De wondbehandeling kan een complex en onzeker proces zijn. Het visualiseren en zien hoe andere zorgverleners wonden en huidcomplicaties behandelen, kan ondersteuning en zekerheid bieden.

Bekijk hier de wetenschappelijke publicaties

Wetenschappelijke publicaties

Best practices in de wondzorg moeten klinisch relevant en evidence-based zijn. Daarom werkt Coloplast samen met wondzorgexperts van over de hele wereld, om nieuwe inzichten te verkrijgen om de klinische praktijk en de uitkomsten voor de patiënt te verbeteren.