Vind de juiste hulpmiddelen om patiënten te ondersteunen

Beginnen met een nieuw product of een nieuwe behandeling is vaak moeilijk. Vind de hulpmiddelen die u nodig hebt om uw patiënten te trainen en te begeleiden in goede managementroutines.

Begeleid uw patiënten naar de juiste oplossing en routines

Doe de Brava Check

Probleemoplosser

Hier vindt u advies en oplossingen voor veelvoorkomende problemen, zoals urineverlies of huidcomplicaties.

Doe nu de BodyCheck

BodyCheck

De kans is groot dat de lichaamsvorm is veranderd sinds de operatie. Controleer het lichaamsprofiel en het stomatype om de juiste oplossing te vinden.

Meer informatie over routines voor stomazorg

Routines voor stomazorg

Help uw patiënten de juiste stomazorgroutines aan te leren voor het aanbrengen en verwijderen van hun huidplak om hun huid gezond te houden.

Ontdek meer

Instructievideo’s

Geen enkele patiënt is hetzelfde, maar ze kunnen vergelijkbare uitdagingen tegenkomen. In dit gedeelte geven we praktisch advies en richtlijnen voor hoe u veelvoorkomende problemen van patiënten en klinische uitdagingen kunt aanpakken.

Programma’s en apps voor patiëntenondersteuning

Meer informatie over Coloplast Care

Gepersonaliseerde ondersteuning voor uw patiënten

Coloplast Care is een ondersteuningsprogramma voor mensen met een stoma, dat hen een helpende hand biedt met advies en inspiratie voor hun dagelijks leven.

Patiënt aanmelden

Meld uw patiënten aan voor Coloplast Care

Als zorgprofessional kunt u uw patiënten aanmelden bij Coloplast Care en ervoor zorgen dat ze een goede start maken in hun ervaring met Coloplast-producten.

Professionele middelen om u en uw patiënten te helpen

Uw patiënten hebben veel hulp en advies nodig, zowel voor als na hun stoma-operatie. In dit onderdeel vindt u een uitgebreid aanbod van Coloplast-tools, materialen en programma's die u kunnen helpen bij de zorg voor en hulpverlening aan uw patiënten

De Ostomy Skin Tool gebruiken

Ostomy Skin Tool

De Ostomy Skin Tool is ontworpen voor de DialogueStudy, een wereldwijd klinisch onderzoek om de conditie van de huid rondom de stoma gedurende een langere periode te beoordelen. Het instrument is in de praktijk getest door leden van de Coloplast Global Advisory Board en hun collega's voordat hij geïntroduceerd werd in de DialogueStudy. De Ostomy Skin Tool bestaat uit twee delen: de DET-score en de diagnostische gids.

Beoordeling downloaden

Lichaamsbeoordeling

Gebruik deze bewerkbare PDF om het peristomale lichaamsprofiel van uw patiënt te bepalen als onderdeel van uw holistische beoordeling. Open het formulier door op de onderstaande knop ‘Beoordeling downloaden’ te klikken. Nadat u de beoordeling hebt ingevuld, kunt u deze opslaan voor uw administratie en indien nodig afdrukken.

Gemakkelijk te volgen richtlijnen voor de verzorging van stoma’s bij baby’s en kinderen

Er is veel te onthouden bij het uitvoeren van stomazorg, vooral bij baby’s en kinderen. Hieronder vindt u twee documenten van één pagina, die u door de belangrijkste aspecten van de best practices van stomazorg bij kinderen begeleiden. Ze behandelen de volgende aspecten: basiszorg voor stoma’s, beoordeling van de huid rondom de stoma en de stoma, reiniging van de huid rondom de stoma, het juiste product kiezen en aanbrengen, draagtijd en richtlijnen voor afvoer. U kunt beide downloaden en lezen.

Baby’s (pasgeborenen)

Kinderen

Blader in andere categorieën

Ontwikkel uw vaardigheden

Scholing

Verdiep uw kennis

Bewijs